sjung om studentens lyckliga dag...

Det är över nu... Fy fan vad fort det gick och gud vad kul jag har haft!

Studentveckan var galet rolig. Den har tillbringats på listfabrikens camping i Östra. Det är NPJ 07:s egna exklusiva campingplats. Där har det skrattats gråtits druckits alldels för mycket alkohol och de viktigaste av allt. Den bästa klassen i världen har varit där!

I fredags var det då dags även för oss att ta studenten. Tänk det har man väntat på i tre år också går det så otroligt fort! Vi började dagen med champagen/öl/grogg frukost på listens camping ;)
Sen vidare till skolan för riktig frukost. Sång gråt, skratt, regn och utspillda kaffegökar i matsalen. Vidare in till klippan för betygs utdelning och present av bästa läraren Joanna. Sen var det avslutning i Aulan.
Ohh vilken stämning. Det är över nu och vi är på gång!

Sedan ögonblicket vi väntat på i tre år. Springa ut genom dörrarna tillsammans som en klass för sista gången. Sen upp det fräckaste flaket av alla. Nu som en nyskild klass. Sång, öl i håret, motorvrål och tutor. Hejdå till klassen tårar och klump i magen. Hem till tjocka släkyen mat, sprit, tårta och sen vidare för att återförenas med några i klassen. Bilfärd till helsingborg och en fantastisk sista kväll med dom bästa.
Tack NPJ 07 för alla fina roliga och fantastiska minne ni gett mig. Jag kommer aldrig glömma dom

Vi var är och kommer förbli dom bästa i världen. NPJ 07 Ni kommer alltid ha den finaste platsen i mitt hjärta! ♥
Det är inte slutet ....detta är bara början!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0