last train to awesometown

Jag älskar att solen har kommit tillbaka, hoppas den stannar länge till!

Jobbade andra dagen på nya jobbet idag. Det går fin fint och jag trivs jättebra. har fått riktigt roliga och trevliga arbetskamrater med så det kunde inte blivit bättre :) Imorgon börjar jag kl sex men jag slutar redan kl elva. Ojoj då hinner man med mkt under dagen. Härligt!

En annan sak som är härlig är att om fyra veckor så lyfter planet till mallorca. Det kommer bli galet skönt. I need this!

Och om två månader kommer äntligen min finaste underbaraste Karin hem igen. Jag fattar inte att jag klarat snart nio månader utan dej. ♥ Åk inte iväg utan mig igen !



du & jag
jag & du

trasselsudd

Oj vad jag är dålig på att skriva här ojoj!
Har iallafall haft fullt  upp i helgen. I fredags var det förfest hos Anna & Henke i deras fina hus. Sen bar det av mot karsefors. Efter lite dramatik på vägen med lösa hästar (hästpojken Jonte fånga in den ;)) så var vi framme vid elva tiden i ysby. Det var väl helt okej... ganska mkt småbarn men Jag Anna & Emma livade upp stämmningen :)

I lördags belv de jobb hemma och på kvällen var det dags för loga gille hos Connie. Det var skitkul! Massa folk man inte träffat på länge :) det var inte kul att vakna i söndags morse och heta Anna Larsson. Jag borde nog starta min hjärna till nästa gång iallafall .... Men men det blev jobb på dagen och sedan sängen tidigt för imorse ringde klockan kvart över fem och det var dags för ännu mer jobb. Livet är härligt!
men snälla låt mig va! jag blir så trött... Idag är det ingen bra dag


this time baby i`ll be bulletproof

Jaha då var det fredag imorgon igen. Hemskt vad dagarna går fort.
Jag knaprar fortfarande på mitt penicillin men nu mår jag faktiskt nästan bra igen. Skönt!
Idag har jag varit hos frisören och gjort en helrenovering av håret. Jag har fått en ny frissa som heter Anna. fint namn och duktig var hon med : Jag blev super duper nöjd! Så nu är mitt hår slingat i bruna, och lite röda slingor men de är lite blont kvar med ;)
Det kommer en bild imon. Nu är de bara blött och ser mörkt ut.

Imorgon är de fredag. Då blir de förfest hos Anna & Henke och sedan karsefors om min dumma penicillinmage vill det! Bah!
 Imorgon får jag... eller rättare sagt hästen besök av veterinären med. Han har fått klåda i svansen den stackaren :(

everybody wants kung fu fightning.

Hoha!

Det har verkligen varit värsta höstrusket idag. storm regn och hagel! Hoho vart tog sommarn vägen?
Jag är fortfarande sjuk i min mage.. det suger! Så jag får mest ligga och vila och ta de lungt :( tummen ner!
Men om några veckor går flyget till Mallorca. Det ska bli gaaaaalet skönt!

Imorgon händer det faktiskt lite spännande grejer. Men det håller jag hemligt et liiiitet tag till ;)

what are the odds?

Grattis till mig! Jag har fått tillbaka den magbakterien jag hade för tre veckor sedan!! Feber frossa och sjuuuka kramper i magen. Jag vill dö litegranna. Så imorgon blir de doktorn igen för fler prover. Ahh jag pallar verkligen inte detta! Ni får tycka synd om mig.

Men jag har hunnit med lite kul i helgen iallafall... i fredags var Sofia och markus här och åt kräfotr och räkor. De va mums! Mkt mysig fredagskväll!

Men på natten blev jag sjuk så jag har mest legat i sängen resetn av helgen och hinkat i mig vatten. Mm så spännande.

Hoppas jag blir frisk fort och att veckan går fort fort fort för i helgen väntas de galna festligheter :D



En bild på min fining Axe från Ugglebo ♥


var ligger landet där man böjer bananerna?

Vart tar dagarna vägen? De går fort fort fort! Ah innan jag vet orden av så sitter man där med villa volvo och vovve! Oh yeah!

Det regnar fortfarande en massa... nu visar sig den riktigt svenska sommaren minsann... värmen lyckades bara lura oss ett tag. Jag hörde på radion innan att det regna 100 mm i vellinge... undrar om Fredrik och C-A överlevt eller om de drunknat? hmm de är nog bäst att jag ringer och frågar dom sen.

Imorgon är de torsdag oc jobb som vanligt, men på kvällen är de tjejmiddag hos Linnea som står på schemat och de ska bli såå kul att träffa tjejerna igen... det var aldelles för länge sen vi sågs nu! Mys!

På fredag hörde jag talas om att det skulle bli mini kräftskiva här hemma med familjen. Kräftor räkor och paj. Mums på en fredagkväll sådär :)

KARIN. hör av dej snälla söta rara för jag veeet att du läser detta. jag saknar dej och jag vill prata med dej. Jag har en massa kul att berätta ♥


Du är gåtan som jag aldrig löser klart...

dålig dag, dålig väder, dåligt humör!
Jag hoppades på en bra Tisdag men nej... jag hatar såna här dagar när inget blir som man tänkt.
Nu är det iallafall kväll oh jag ligger under en filt och har de ganska bra just nu... och jag hoppas på en mycket bättre Onsdag.

Idag började alla i Östra skolan igen... jag trodde inte jag skulle säga det här men ... jag saknar de. Inte just östra men allt som vi gjorde där och framför allt finaste klassen. Jag ångrar inte en sekund att jag började där. Jag har fått världens finaste vänner tack vare de ♥

Nu ska jag göra te och och kolla på en film och försöka rycka upp mig lite.

men ibland känns allt bara ..... Blöööööööö


it takes a fool to remain sane

Det är måndag och jag är leeeedig! Det är så sjukt skönt för det pissregnar och jag slipper vara ute hela dagen och jobba. Jag gillar mitt jobb men inte bär de regnar och man blir blöt och kall!
Jag har jobbat hela helgen och det har gått fin fint.

Nu sitter jag och väntar på att Anna Larsson ska komma hit för hon är också löedig och på onsdag åker hon till portugal och jag måste få träffa henne innan det ;) Så idag blir det en mysig sysslindag i halmstad. Lunch och shopping ♥

Jag har äntligen fått tummen ur och beställt tid till klipp och slingning så nästa vecka är de jag som blir fin i håret! Det är banne mig på tiden!

 

 


dont you worry... there is still time

Oftast brukar man ju tycka att fredagen är veckans bästa dag för man har hela helgen framför sig med ledighet och sovmorgon. Men jag jobbar hela helgen så jag får vänta tills söndagkväll inann fredagskänslan kommer... för på måndag är jag ledig igen :)

Idag skulle jag ju klippt mig men inte en enda jävla frisör i laholm hade tid med drop in! Jag trodde jag skulle bli knäpp! Mitt hår behöver klippas... det är hemskt! Funderade i ett svagt ögonblick på att ta kökssaxen men som tur var så hann jag hejda mig.  Idag har storasyster Sofia varit här och fikat... det är alltid lika härligt när hela familjen är hemma samtidigt... det händer för sällan.
 Va ute på en tur med mitt troll Axe med innan.. de gick fin fint. Han var bra lite galen men sen blev han trött och skärpte sig ;)


Jag har faktiskt gjort min första riktigt vuxna sak idag. Jag har sökt jobb. Tre olika till och med. Så var snäll och håll en tumme för mig. Jag vill inte bli en siffra i statistiken över arbetslösa ungdomar!



Jag saknar min Ida som är i grekland och blir brun och fin!
Du är bra du min vän♥

I keep dancing on my own



Tänk att man kan tycka att det är underbart med en vanlig torsdagkväll... Det tycker jag idag för imorgon är jag ledig. Det betyder lite sovmorgon och de kan jag behöva! Jag ska klippa håret imorgon med... det kan behövas för mitt hår har inte sett en sax på ett halv år... hmm ja då är de nog på tiden!

Kortet har världens finaste och duktigaste lillasyster Ida tagit. Du är så otroligt duktig ♥

Snart är sommaren slut... det kändes verklugen imorse när jag gick ut... de va dimmigt och det luktar sådär som de kan göra i början på hösten. Det är både lite sorgligt... menhösten är mysig den med ... om det inte regnar konstant !

Nu har jag sex dagar kvar att jobba... sen får jag se vart vinden för mig. Jag vet iallafall att jag inte vill ha en höst utan Karin... jag saknar dej min vän.  Kanske Nya Zeeland ? Dom säger ju att livet är till för att levas ... :)


i keep dancing on my own

Det regnar, det är söndag, och jag ligger på soffan och slipper vara ute så det är härligt!
Idag har jag haft en riktig mys dag. Jag sov länge sen blev det långfrukost med frallor tillsammans med familjen. Sen gick jag tillbaka till min säng och kollade på film tills kl ett. Då åkte vi till Ysby till Morbror där mormor och morfar också var. Vi traskade ner till lagan och kollade när dom släppte vatten... Liiite tsunamivarning!
Sen traska vi hem till morbror igen och åt mormors hembakade bullar och drack saft! De va mysigt.

Nu har vi precis ätit pizza och det var mums! Nu ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på film och vara glad för att jag slipper gå ut mer idag!



Jag saknar er ... nästa vecka börjar dom andra skolan fast inte vi... det är lite sorgligt :(

cause thats what friends are for

Det är lördag kväll och jag är ledig imon med. Det känns BRA!
Jag hittade en ny mobil idag. en svart fin mobil som ville bli min fick följa med hem. Så nu slipper jag en vit med bläckfläckar.

Ikväll har det grillats spelats kubb och druckits vin. Härligt trevligt och mysigt :)
Imorgon ska jag sova onödigt länge ... bara för att jag kan. För nästa vecka väntas 6 dagars jobb. Jag gillar att tjäna pengar!

 

Så här ser den nya ut!

Najs


Friday im in love

Nu är min arbetsvecka schlut! Det är fredag och jag ska ha fredagsmys med mig själv. Jag har laddat upp med SATC 2 och popcorn. Det kan nog inte gå fel!

Jag har två lediga dagar framför mig och det känns härligt. Jag har inga direkta planer och det känns också härligt... jag kan göra precis vad jag vill. Jo en sak ska jag göra imon. KÖPA NY MOBIL! Min är gammal ful och äcklig. Dessutom råka jag ha en trasig bläckpenna i samma ficka som mobilen så hmm ja... den är inte vit längre. Men det är en attans bra anledning att köpa en ny fin med gott samvete ;)
 Denna helgen hoppas jag även på lite festligheter och alkohol... Det hade varit tusan så trevligt!


Summercat

Jag har överlevt 11 timmars jobb men nu har jag ont ont ont i mina fötter, Baah!
Skönt med kvällen igen jag är trött minsann!

Gårdagens resa till Liseberg gjorde oss 4 kg choklad rikare. 2 kg geisha och 2 kg toblerone. MUMS vi kommer inte behöva köpa choklad på lääänge. Och det gör absolut ingenting. Annars på Liseberg var det låånga köer och mkt folk, men vi lyckades bli yra av berg och dalbanor och blöta av flumeride. Det var iallafall en helmysig dag med fina familjen ♥

Imorgon är det redan onsdag och jag är ledig den kommande helgen. Vad ska vi då hitta på? :)

förresten om ni inte har hört Billie The Vision & The Dancers så tycker jag att ni ska höra på dom GENAST!

http://www.youtube.com/watch?v=2hOO2m2y9sU&safe_search=on

Tell me... Did you fall from a shooting star

Fantastiska härliga underbara svenska sommar. Jag gillar Dej!

Gott med grillat var det! Vi hann med kubb där jag var självutnämnd domare. Mm det blir nog bäst så ?
Nu har jag precis cyklat en runda, man vill ju verkligen ta vara på varenda liten droppe av sommaren... snart trillar löven och det är höst igen. Mm det har väl sin charm med men jag är inte färdig med sommar och sol riktigt ännu. Så den får gärna stanna ett tag till ...

Nu ska jag gå och lägga mig och drömma fina drömmar. Jag är Glad och Lycklig! ♥


http://www.youtube.com/watch?v=HCeWat8zx18

Train är bra !


even if the sky is falling down

Igår jobbade jag och jag trodde jag skulle jobba idag med... men sedär hade jag fel! Så helt plötsligt fick jag en extra ledig dag. Woop woop! Det var skönt att sova länge idag, det behövde jag.

Jag jobbar i ca tre veckor till sen är mitt jobb slut :( Lite sorgligt faktistk...kommer sakna det. Men i höst kommer det händaen massa annat spännande... det gäller att passa på ;)

Imorgon blir det Liseberg med Familjen. de ska bli riktigt kul. Har intte åkt karusell på jätte jättelänge :P
Ikväll kommer Sofia & Markus hit och grillar :) Mysigt


RSS 2.0