Trött tröttare tröttast

Ja det är jag idag. De har kännt som om jag inte vaknat ordentligt på hela dagen... Usch hatar såna dagar! Men jag har vart på jobbet ändå. Första passet är 6-12 och sen är det andra mellan 16-18. Oftast brukar jag pyssla med hästarna mitt på dagen när jag är hemma, eller göra ngt annat vettigt. Men idag somna jag på soffan.... de va skönt, behövde väl sova antar jag!

Och nu är de kvällen som tur är. Jag kom nyss in från stallet och nu ska jag duscha sen orkar jag inte med mer ikväll. Hoppas jag är piggare imon....


Grönt är skönt

Ännu en varm dag på jobbet! Men jag ska inte klaga jag får ju gratis solbränna varje dag, I like!
Idag har det varit extra svettigt dels för att det har varit 25 grader varmt vilket blir svettigt bara de och dessutom har det körts in gräs till kossorna idag. Ca 200 djur äter ganska mat och dom vill ha mat hela vintern också så då får man slita lite extra på sommaren! Men det verkar ha gått bra hela dagen så det var ju väldans skönt.
 Så nu är ännu en plansilo proppfull med grönt fint gräs som blir ensilage till kossorna. Mums tycker dom!

Min kära Far och lillasyster var med min fasters man och fiskade idag i havet. Dom fick 9 fiskar så då fick vi övriga i familjen hålla god min till kvällsmat och äta upp firren. Den var god synd bara att det fans mer ben än kött på den. Hoppas inte han fiskar mer på ett tagb för jag spottar fortfarande ben... Men näe det var faktiskt bra jobbat ;)

Imorgon är det redan Onsdag. Gud vad dagarna går fort. Snart är de väl Jul igen?!

Glad påsk och trevlig midsommar! Vi ses till jul!

Söndag.

Oh härliga svenska sommar! Dagar som dessa uppskattar jag verkligen mitt liv.

Igårkväll var jag galet trött så jag stannade hemma i soffan trots lockande erbjudande om både grillkväll och tylösand... men jag pallade verkligen inte och det tackade jag mig själv för i morse! Vaknade kl nio och var superpigg. Frukost på altanen och sedan storstäade jag hela stallet. Hästarna vill ju också ha det sommarfint!
Sen gled jag i bikinin och la mig på altanen och käkade jordgubbar med grädde. Mums!

Där låg jag ända till kl fyra för då var det dags för en liten runda till jobbet. Allt var lugnt idag så det gick väldigt smidigt. Nu har vi precis ätit kvällsmat på altanen... Kyckling nypotatis och beanaise sås. Mums på det!

Nu ska jag landa på soffan och kolla på en film som jag hittade. It´s complicated heter den!

Puss

Det snurrar i min skalle

Idag är det dagen efter kvällen före och jag mår precis sådär lagom dåligt som man ska göra.
Igår var det en fantastisk dag och kväll. Jag började mitt midsommar firnade med jordgubbar och champagne på altanen. Sedan trillade folket in en efter en och jag fick äntligen återse mina fina föredetta klasskompisar. Efter sill nubbe dans på borden och den obligatoriska nattamaten var vi nöjda. Jag fick nattsällskap av inte mindre än 5 killar och en tjej. Men det var inte så spännande som de låter. Jag sov i min säng och resten låg på ovanvåningen i en enda stor fyllehög. I morse blev de stoor frukost och sedan städa städa städa... då var jag tacksam för nattsällskapet som var till stor hjälp. Vi solade i trädgården och grillade korv sedan lämnade mina fina klasskompisar mig igen. Det värsta är att vi faktiskt inte kan kalla oss klasskompisar längre... nu är vi bara kompisar.

Resten av dagen fram tills nu har jag spenderat i solstolen och jag planerar att förflytta mig till soffan senare det är vad jag orkar med idag. Ja det snurrar i min skalle!

En midsommarnattsdröm

Ohh vad jag älskar sommaren. Långa ljusa varma dagar, sena nätter, fina människor och härliga händelser! Sommar i Sverige är inte så hemskt som alla säger.

på Fredag är det dags för den somrigaste av alla sommarsaker, nämligen midsommarafton om någon nu missat det? ;) Då ska jag Andrea & Elin ha Student/Midsommar fest här hemma. Det ska verkligen bli as kul! Och det allra allra bästa är nog att dom flesta från NPJ 07 kommer. Det ska bli så himla kul att träffa pojkarna igen... åh vad jag saknar dem ... :(

Ikväll är det en sån där fantastisk sommarkväll. Vindstilla och varmt så nu tänker inte jag sitta här längre.

Hey Soulsister

Det här inlägget vill jag tillägna lite åt Karin (jag vet att du läser det här). Karin är en av mina absolut bästa kompisar och hon är galet underbar att ha som vän. Hon är lika flamsig tramsig  och galen som jag. Också pratar vi lika mycket med, eller det säger iallafall alla andra till oss ;)

Vi har faktiskt inte varit kompisar sådär jättelänge... Bara ett år ungefär. Det var när jag började min praktik  hemma hos henne som lärde känna varandra och sen dess har vi haft väldigt roligt och vi har redan vääääldigt många roliga minnen ihop! Finlandsfärja, Julfester och jaa en massa annat som inte är rumsrent!

Men iallafall så finns det ett litet problem just nu och det är den lilla saken att Karin befinner sig på andra sidan jorden. Eller iallafall i USA i North Dakota mitt ute i ingenstans. 3 timmar till närmsta stora stad. Ja det är galet långt! Hon åkte i Mars och hon kommer hem i November igen. Det är väldigt lång tid :( Och just nu saknar jag DIG väldigt mycket. Det händer en massa roliga saker här hemma som jag så vädligt gärna hade viljat dela med dig...! Men man kan ju inte få allt här i denna värld ;) Jag hoppas verkligen att du har en fantastisk tid i USA och vi får väl helt enkelt ta igen allt det där roliga när du kommer hem igen. För HEM ska du! Annars kommer vi över och hämtar hem dej ;) Det jag mest ville säga är att jag saknar dej men att jag verkligen hoppas att du har det bra "over there".

Jag är verkligen glad att du är min vän ♥


Jag har faktiskt gjort annat idag också mer än att sakna Karin ;)
Jag har jobbat med. Andra veckan av det riktiga livet med jobb och tidiga morgnar. Ja det funkar och jag trivs bra och jag ska nog klara mig till pensionen jag också. Ikväll har jag börjat förbereda inför Midsommarafton. Jag Elin & Andrea ska ha studenfest/midsommarfest här hemma men det är en del att fixa innan. Men det kommer säkert bli en fantastiskt rolig kväll!

Dessutom har dom lovat en solig midsommarafton.... vågar man tro på detta?




Såna här söta får jag träffa på jobbet varje dag. Det är inte fyskam!

Bröllop!


Kronprinsessan & Daniel kan slänga sig i väggen för igår gifte sig Linnéa & Fredrik och det var så himla otroligt vackert. Dom var så himla fina och att gifta sig är väl ändå det största beviset på kärlek. Åh det är så fint ♥
Det var jättefint i kyrkan och jättefina sånger. Och när brudpraet gick ut ur kyrkan kom solen. Ja det var verkligen perfekt :)

Sedan var det en underbar bröllopsfest i Ysbybygdegård. Fina tal, klingande i glasen och ett brudpar som fick pussas hela tiden. Jag önskar er all lycka i hela världen för det är ni värda ♥

Massa dans, bra musik, fina människor och pirr i magen. Det var en fantastisk dag och kväll!


nu är det slut på veckan, det ärdags förfredagsmyyys.

Jag firar att det är fredag med vin film och choklad. Mums!

Idag jobbade jag bara till 12.00. Jag jobbade ju 11 timmar igår så då fick de bli kort dag idag. Inte helt fel:) När jag kom hem åkte jag till Maxi med Milla & Martina. En sväng på lindex och sen glass. Fin eftermiddag.

Nu ligger jag på soffan och ska kolla på film tänkte jag. Fredagsmys i min ensamhet. Ja ni får tycka lite synd om mig. Vila upp sig inför imorgon ska jag också göra. Då är det dags för bröllop :) Åh jag längtar!




Hard work work

Vart tog solen vägen som dom lovat oss? Idag har jag bara sett en massa moln på min himel :(

Idag har det verkligen varit hard work. Jag började kl sex i morse och slutade kl sex nu ikväll, En timmes middagspaus och jag hann med en power nap. Men nu är jag TRÖTT. Imorgon är det fredag och jag slutar kl 12.00. Det är härligt!

För att pigga upp den här gråa trötta kvällen bjuder jag på ett par bilder från studenten!
Galet.Fantastiskt.Underbart.


12 Killar också Jag & Andrea. Jag lovar att detta är dom 12 bästa killarna som finns ♥

 



Världens slitnaste på studentveckan. Efter en natt i den husboden var man inte fräsch ;)


Det riktig livet.

Ja i måndags började det riktiga livet med tidiga morgnar och jobb. Grattis till alla studenter 45 år kvar till penisonen.

Nej ärligt talat är jag vädigt glad att jag har ett jobb direkt efter studenten. Dessutom är det ett jobb som  jag trivs superbra med. 5 minuters bilväg och jag får vara ute vaje dag och jobba med djur. Så det kan inte bli mycket bättre. Jag har jobb fram till augusti så i höst får vi se vart jag tar vägen... men de löser sig ;)

Fast i för sig så börja inte mitt arbetsliv så bra. Jag har fått öroninflammation och halsfluss och går på penicillin... så idag är jag sjukskriven. Men imorgon blir det jobb igen :)

Jag längtar verligen till den kommande helgen! På lördag ska Linnea & Fredrik gifta sig. Det ska bli fantastiskt roligt att få gå på bröllo. Kärlek är så himla fint!

Nu blir det Jordgubbar med grädde... det är också fint! :)

sjung om studentens lyckliga dag...

Det är över nu... Fy fan vad fort det gick och gud vad kul jag har haft!

Studentveckan var galet rolig. Den har tillbringats på listfabrikens camping i Östra. Det är NPJ 07:s egna exklusiva campingplats. Där har det skrattats gråtits druckits alldels för mycket alkohol och de viktigaste av allt. Den bästa klassen i världen har varit där!

I fredags var det då dags även för oss att ta studenten. Tänk det har man väntat på i tre år också går det så otroligt fort! Vi började dagen med champagen/öl/grogg frukost på listens camping ;)
Sen vidare till skolan för riktig frukost. Sång gråt, skratt, regn och utspillda kaffegökar i matsalen. Vidare in till klippan för betygs utdelning och present av bästa läraren Joanna. Sen var det avslutning i Aulan.
Ohh vilken stämning. Det är över nu och vi är på gång!

Sedan ögonblicket vi väntat på i tre år. Springa ut genom dörrarna tillsammans som en klass för sista gången. Sen upp det fräckaste flaket av alla. Nu som en nyskild klass. Sång, öl i håret, motorvrål och tutor. Hejdå till klassen tårar och klump i magen. Hem till tjocka släkyen mat, sprit, tårta och sen vidare för att återförenas med några i klassen. Bilfärd till helsingborg och en fantastisk sista kväll med dom bästa.
Tack NPJ 07 för alla fina roliga och fantastiska minne ni gett mig. Jag kommer aldrig glömma dom

Vi var är och kommer förbli dom bästa i världen. NPJ 07 Ni kommer alltid ha den finaste platsen i mitt hjärta! ♥
Det är inte slutet ....detta är bara början!


Att ta studenten...

Det tar på krafterna men fyfan vad kul vi har!

Igår var det heldag på skolan. Först utflykt till lite olika ställöen i Skåne på förmiddagen och eftermiddagen. Det PISS regan exakt hela dagen! Men när vi kom tillbak till skolan så kom solen fram igen! Ibland vill man tro på gud ;)

Kvällen innehöll cider öl födelsedagsfirande pizza glass minnen skratt gråt och underbara människor. Jag kommer verkligen sakna alla på skolan och framför allt NPJ 07!

Efter ca 3 timmars sömn på golvet i en arbetsbod så traskade vi upp... knappt vid medvetande. Mot lastbilsflaket åkte vi och pyntade det till max. Det är nog världens tuffaste lastbilsflak och vi kommer synas mest imon.

Nu väntar duschen och sen ikväll är det dags för lärarmiddagen. Jag tror det kommer bli underbart roligt!

Imorgon är det VÅR dag VI tar studenten!

Fyfan vad vi är bra ♥

Tisdag

Hoppas hoppas hoppas vädret håller i sig resten av veckan!!
 Imorgon bitti bär de av ner till skolan igen. Hemlig utflykt har jag hört talas om. Hoppas det blir ngt kul isåfall ;)
På kvällen ska jag och andrea sova över på Camp östra. Det kommer bli galet och roligt!

På torsdag är de dags att fixa studentflaket och på kvällen är det dags för lärarmiddagen. Ska bli trevligt att se vad de ska hitta på för oss i år! :) Sen är de fredag och mina tre år på Östra är över. JAG VILL INTE! :O

Studentveckan....

Jaa äntligen är den här. Veckan som vi väntat på i tre år. Den roligaste veckan ever! STUDENTVECKAN!! Tjohoo!

Ikväll börjar vi med grillning och mys med finaste klassen... sen är de fullt upp varje dag! Fiske hemliga resor ALKOHOL mer grillning övernattningar och lite mer alkohol! De kommer bli grymt bra!!


 
Så här små var vi i ettan... Nu är vi lite större ;)

Systers bal

Igårkväll var vi ju hos Martina på lite förfest och sen drog vi ner till stan. Det var en riktigt riktigt rolig kväll! :)

Idag har Elin sin bal ute i tylösand så vi ska åka ut och titta på henne i eftermiddag. Hon ska åka i en skitfin cadillac som morbror ska köra åt dom. han var rallyförare innan så det kommer säkert gå bra ;) Haha

Hon kom nyss hem från frissan och hon är superfin i håret. Ska bli kul att se henne med smink och klänning och allt sen!

Imorgon är de måndag igen då ska jag fixa lite till inför studenten på fredag för sen är de fullt upp heeeela veckan. Ska vara på skolan tis ons tor och fredag såklart!! :)

Jag längtar verkligen jättemycke! Men samtidigt kommer jag sakna min klass fruktansvärt mycket!! Men vi ses ju till midsommar igen som tur är ;)

Kulturfestival

Hade väldigt mysigt igår kväll. Grillade med familjen och sen cyklade vi ut till mellbystrand och åt glass. Årets första mjukglass. Mm Mums!

Idag har jag varit en sväng hos syster i Ysby och nu ligger jag på altanen igen och solar. Det är super härligt! :)
Ikväll ska jag först hem till Martina & Peter på lite förfest och sen ska vi gå ner till stan och kolla in kulturfestivalen. Det händer typ aldrig ngt i laholm så när det väl gör det så är de ju kul ;)
Det var faktiskt ganska så bra band som spelade med Fibes oh Fibes och Hästpojken! Ska iallafall bli trevligt

^^

4 Juni

Sommar sommar sommar!

Jag har legat och solat en stund men det var så himla varmt så jag fick ta en liten paus ;)
Skönt med fredag idag. Fast det blir lungt ikväll. Jag är dödstrött och det är fullt upp heeeela nästa vecka så jag behöver nog allt ta de lite lungt!

Så ikväll blir de grillning med familjen. Inte fel alls!
På söndag har Elin sin bal så då ska vi ut till tylösand och kolla på dom ♥

Torsdag 3/6

Det är minsann härligt väder idag med. Har sommaren kommit för att stanna nu? Hoppas Hoppas!

Inatt blev jag väckt kl två av att min telefon ringde. Vafan tänkte jag... vem ringer nu?! Men när jag såg vem det var blev jag suuuuuuperglad! För det var Karin som ringde ända från USA! Det var superkul att få höra hennes röst igen! GUD vad jag saknar henne alltså. Innan hon åkte så kunde vi prata med varandra varje dag.... nu har vi bara pratat två gånger sen 1.a Mars. Det är helt galet!

Jag längtar till 1 november för då kommer hon äntligen hem igen :) Jag räknar dagarna Karin ♥

Imorgon är det fredag igen. Är det fint väder så lutar det emot att cykla in till Brasseriet på kvällen. Uteservering och billig öl kan man inte missa när det är sommar.  Jag ska bara försöka tvinga Elin att cykla med mig också ;)

Äntligen sommarvärme!

Älskar det härliga vädret! Det kom verkligen inte en dag för sent.

Idag har jag varit nere på skolan och lämnat tillbaka de sista böckerna, skönt att ha det gjort!
Sen kom Andrea hem till mig och fikade och planerade det sista inför midsommar. Det kommer verkligen bli en grym kväll!!

Sen så kom syster Sofia också hit så vi har legat på altanen nästan hela eftermiddagen och solat. Så härligt! Men såklart lyckades jag bränna mig... på magen av alla ställen! Fyfan vad det svider nu :(

Nu ikväll har jag varit ute med Axe på en långtur. Det var härligt men väldigt blåsigt!

Karin om du läser det här så vill jag bara hälsa att jag saknar dej här hemma. Känn DEJ träffad ♥


åka åka åka på lastbilsflak....

Det ska vi göra om exakt tio dagar!

Det är helt galet hur sjukt fort tre år har gått, vart har all tiden tagit vägen liksom?? Aja en och en halv vecka är det iallafall kvar av de tre roligaste åren i mitt liv! Jag kommer aldrig aldrig aldrig glömma min fina klass ♥

Idag har jag mest kört bil och åkt bil känns de som! I morse körde jag till Helsingborg för att fixa studenbiljetter till nästa fredag. Jag fick tag i dom som tur var så nu kan jag Andrea & Filip oxå fira att vi klarat av skolan i tre år ;) Så på studenten är de fest trianglen som gäller Le Cardinal Tempel & The Tivoli. Kommer säkert bli en helt awesome natt!!

Efter jag vart i HBG så kom Martina och hämta mig så körde vi och fixa present till de blivande bröllopsparet. Jag tror dom kommer uppskattat presenten väldigt mycket!

Nu ikväll har jag pysslat i stallet och tömkört Axe ♥ De gick fin fint. Han har haft lite vila ett tag dels för att jag har haft fullt upp och dels för att han har kännts lite seg och konstig... Men idag var han precis som vanligt igen. Härligt! Han var nog bara lite vår trött!

Imorgon ska jag köra till skolan och lämna igen lite böcker.


RSS 2.0