Halmstad...


Idag är jag ledig och det råkade lillasyster Ida också vara så vi åkte in till Halmstad för att bränna pengar :)
Jag köpte årets finaste bikini i grönt och guld och rött och ett par jeans shorts. Jag hittade även världens finaste nagellack i korall rosa. Det kommer vara grymt snyggt att ha i sommar ♥

När jag och Ida kom hem igen så åkte vi upp till Hallandsås för att ta studentfoton. Dom blev superfina! Vi har tagit kort innan med både på stranden och i grannens rapsfält. Åh det ska bli kul att se dom sen när hon redigerat dom!

Ikväll blir det bio med Elin. Vi ska se SATC 2. Woho jag har längat!! :)




Möhippa


Den 19 Juni så ska vi på bröllop!:) Linnea & Fredrik ska gifta sig och det ska bli otroligt kul!
Och självklart måste ju bruden få en rejäl möhippa innan hon gifter sig... Så det ordnade vi igår. Jag Elin Martina Martina Andrea Becka Milla Marica & Felicia har planerat denna dagen superlänge och allt blev verkligen super lyckat!

Vi kidnappade Linnea när hon var i stallet och sedan åkte vi hem till henne ock käkade och spelade kortspel. Sen fick hon på sig ögonbindel också åkte vi vidare till Arosfortet där vi hade femkamp. De röda laget vann över oss i det blåa med en halv poäng... det var en jämn match.  Vi fick bland annat prova på sumobrottning tjurridning fotboll boxning med jättehandskar och basket med en gummilina fastsatt i ryggen. Det var verkligen en utmaning :)

Sen fortsatte vi hem till mig och elin där vi spökade ut Linnea i en massa kläder vi köpt till henne, sen grillade vi och förfestade. Efter det åkte vi till Karsefors där vi träffade killarna som hade svensexa för Fredrik. Det var en perfek dag och kväll! Tack allihopa ♥




Vad är väl en bal på slottet??....

... den kan ju vara dötrist och långtråkig och alldeles.... Alldeles underbar!

Jag tar studenten om några veckor och nu framöver är det en massa kul som händer. Igår hade vi våran studentbal och det var den mest fantastiska kväll jag varit med om. Balen var på Grand Hotel i Lund och vi var injudna av Hvilan och Svalöf. Dett är verkligen ett minne för livet ...Vi hade galet roligt och alla var så fina!

Det var som en riktig askunge saga... det sa bara swisch så var kvällen över! Då åkte vi hem till Fredrik i Vellinge. Efterfest och grillade hamurgare. Kvällen kunde inte slutat bättre.
Tack till världens finaste klass. NPJ 07 ni är bäst! ♥
Imorgon är det fredag igen och den innehåller Karsefors premiär. Det är ett måste när det är sommar i Laholm!

Jag & Fina Andrea

Jag och fina baldejten Jocke

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0