Viva Espana

Jag har landat i soffan nu efter en låååång varm men härlig dag!
Jobbet gick smidigt och jag slapp undna en massa krångel. Skönt med en lugn dag.

Igår blev jag världens lyckliagste för Karins telefonsamtal kom fram till slut och jag hade den mest fantastiska och roliga halvtimmen på lääänge. Gud vad jag har saknat dej min underbaring. Det var overkligt och alldeles alldeles underbart! Skönt att få höra din röst iallafall ♥ Jag räknar dagarna tills de 30 oktober!

Nu ikväll så har jag och mamsing cyklat ut till Mellbystrand. Vi körde till Strandlyckan och köpte galss och satte oss vid strandne och mumsade. Det var mysigt att ha en egen stund med mami.... det händer inte så ofta ♥

Imorgon är det redan Torsdag men eftersom jag jobbar helgen har jag några extra dagar att räkna ner innan jag får sovmorgon.

På måndag är jag ledig och då hörde jag talas om Liseberg med familjen. Jatack!


En anna sak som jag räknar ner dagarna till är den 2 oktober. Då flyger vi till Espana med La familia! En vecka på Mallis... Sol & Bad.
Ahh jag längtar!



tuesday im in love

Tisdag idag och sommarvärmen har kommit tillbaka. Härligt!

Idag har jag jobbat som vanligt. Vaaarmt och svettigt men tjäna pengar är ju roligt. Nu är de iallafall kvällen igen. Det känns som att det är morgon och kväll hela tiden. Skönt med kväll mindre skönt med morgon.
Dessutom var jag läskigt nära att försva mig i morse. tur jag belv väckt av sms ;)

Jag fick nyss ett röstmeddelande från Karin. Hon hade försökt ringa men de funka inte. Hoppas Hoppas hon försöker igen! Jag vill prata med dej , jag har tok mycket att berätta! ♥

Idag fyller finaste Anna Larsson år. Grattis till dej min underbaring ♥


Time after Time....

Regn 12 grader varmt (kallt?) och söndag.
vad gör man då när man är ledig? Jo man packar in sig själv och syrran i bilen och kör till Väla och blir fattig men lycklig. Desutom har jag inte handlat kläder på heeeela sommaren och jag behöcde faktiskt lite nytt i garderoben :) Jag hittade en masssa fint och lite rea fynd så helt utfattig blev jag inte.

Annars i helgen har jag varit ledig. Så skönt! I fredags var det Karsefors och det var som vanligt galet roligt!! Toppen! Igår kvällvar jag bara hemma, grillade med familjen och hade det msyigt bara.

Och idag är det söndag igen... Måndag imorgon och en veckas jobb väntar på mig.... och jag jobbar dessutom hela den kommande helgen med. Jag kommer iallafall bli rik ;)

Fantastisk helg :)

Jag har haft en otroligt härlig helg!
I fredags hade vi ju vår reuinon med Natta. Det var galet härligt att få träffa henne igen... men de kändes konstigt nog inte som att hon varit borta så länge nu när vi väl sågs.

Iallafall så bjöd hon på en massa god mat son hon lagat själv. Hemmagjord potatissallad, grillspett, focaccia och jordgubbar med glass. Gud så proppmätta vi blev! Sen spela vi kubb och snackade minnen ända tills solen gick ner över havet. det var en sån där magisk kväll som man kommer minnas sen i höst när det är grått och trist ♥

I Lördags var det dags för den årliga stadsfesten i Laholm. På förmiddagen åkte jag in med mina föräldrar och syster för att kolla lite på marknaden och sen gick jag till Offside och jag hittade faktiskt en jättefin klänning och en kjol. TUR det för jag hade verkligen inget att ha på mig till kvällen. Eller jo egentligen men nytt är alltid roligast ;)

På kvällen cyklade jag och Elin in till Martina som hade förfest. Det var jätteroligt. Satt på balkongen nästan hela kvällen för det var så varmt och härligt. Och efter en flaska rosé och lite annat gott så gick vi ner till stan, Det var superkul där med. Bra musik och en massa folk man kände :)

Idag var det lite segt att gå upp och jag har faktiskt inte gjort så mkt alls. legat i hängmattan och sovit ;9 Nu ikväll cyklade vi in till laholm igen och åt på Laxrökeriet. Mums!

Jag är ledig imon med sen börjar jobbet igen. Skönt för nu är jag trött på att vara ledig ;)



Den här bilden tog ida i vintras.
Jag saknar INTE snön!

I´m not dead yet

Jag mår lite bättre... äääntligen! Det var ngn äcklig bakterie som jag fått i min mage. Ofarlig men inte desto mindre trevlig för det!

Men efter snart en vecka som dödssjuk (hm nästan iafl) så känner jag mig nu som människa igen :)
Igår var hel fam larsson Örjansson & Jönsson uppe i Falkenberg och kollade på revy. En mor till salu hette den och den var riktigt rolig :)  Galet härlig sommar kväll med fint sällskap ♥

Ikväll är det dags för Reunion. Anna-Lotta har äntligen kommit hem från sitt äventyr i Nya Zeeland så ikväll blir det grillning mys och en massa snack att ta igen. Ska bli härligt att få se henne igen. Om Karin också hade varit hemma nu så hade mitt liv varit fulländat. Jag saknar dej verkligen och speciellt ikväll! ♥


I feel sick!

Oj Oj! Har haft fullt upp med jobb så har inte haft ngn tid över till lilla bloggen.

Till råga på allt har jag blivit sjuk också, det började i fredags kväll med magkramper och illamående och det har bara fortsatt så igår var jag hos doktorn och tog en massa prover för att se vad det var. Får svar på Onsdag. Så fram tills dess var det sängläge som gällde för mig. Man ska inte klaga över att få vara inne ör vem vill vara ute i 35 graders stekande värme?? Men jag vill inte vara sjuk ... :(


Jag får liksom ingen ordning

Idag är det Onsdag. Det betyder att min klocka ringer 05:15 i sju dagar till innan jag får sovmorgon. Ska jag skratta eller gråta? Jag tror jag skrattar, det blir roligare så!

Idag slutade jag kl 12.00 de va härligt! Så jag har tillbringat min eftermiddag i hängmattan med en liter jordgubbar och Veckorevyn! Då är livet härligt! Jag har hunnit med att hälsa på Filip med från gamla klassen (de känns hemskt att säga gamla klassen) Han var uppe i dessa trakterna och jobbade och då är de klart jag ville passa på att åka och säga Hej! :) Jag saknar verkligen alla från NPJ 07 :( ♥

Snart kommer grannens barn hit. Min snälla pappa har lovat att dom ska få åka traktor och flak och ikväll var det dags. Så guligt ♥ Sen blir de glass och jordgubbar i trädgården. Mums!

Hard Work Work

Jag har haft en fantastiskt rolig helg :)
I fredags efter jobbet så åkte jag ner till Ekebo där finaste syssling Anna redan väntade på mig. Vi hade en galet rolig kväll! Vi myste på campingen drack goda drinkar dansade tills fötterna gjorde ont och avslutade kvällen med Langos. Sen kom Henke och hämtade oss. Tur det för jag var mer död än levande. Det var iallafall en fantastiskt rolig kväll som innhäll allt det där som får den att bli perfekt. ♥

I lördags vaknade jag ngt tung i huvudet... Hmm kan de varit min jägermeisterbandana(Som jag och Anna "låna" från baren)  som suttit för hårt runt huvet kvällen innan tro? :O Iallafall  så lyckades jag inte åstadkomma så mkt  den dagen. Jag pyssla med hästarna och red en runda. Sofia fyllde 21 i lördags så vi firade henne på kvällen :) grillning, jordgubbstårta och fina släktingar. Det var en bra kväll♥ Skulle egentligen följt med ut till mellbystrands kalaset men jag fick äran att ha larmtelefonen till roboten på natten och jag var dödstrött... så jag var förstånding och åkte hem och sov istället. :)

I söndags så skulle jag och Anna ha mysdag på stranden för vi har världens längstra jobbevecka framförs oss... så vi ville slappa och sola. Det började ju lovande men väl på stranden i Laxvik gömde sig solen bakom världens största moln som inte ville försvinna. SÅ vi gav upp och åkte hem istället. BAH!

Idag är de måndag igen och jag har tio dagars jobb framför mig som väntar. Efter det väntar dock fyra dagar semester så jag hoppas på en vecka utan krångel så att jag kan få njuta av lite ledighet sen.


Anna Larsson x 2
Jag är glad att du finns i mitt liv. Du är bra ♥

Waka Waka Eh

Jag Ä L S K A R shakiras nya låt waka waka eh. Klicka på länken och börja älska den du med :)
http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0&safe_search=on

Idag har det varit en fantastisk dag! Sol värme och jordgubbar med grädde. Jag har jobbat idag med men det gick lätt som en plätt för idag har jag varit på topp... härligt det för igår var det en skitdag!

Ikväll så tvättade jag och Elin Axe. Han var döööö smutsig och svettig. Han blev iallafall ren och jag blev blöt och smutsig. Jaja vad gör man inte för sina änglar? ;)

Imorgon är det fredag. Tjoho!!

Och på lördag fyller finaste syster 21 år. Då blir det grillning och födelsedags mys i hennes och Markus trädgård i ysby. M Y S!
30 strecket närmar sig men feel no pressure syrran. Vi älskar dej ändå <3

RSS 2.0